oktober 22, 2019

Nieuws

Geachte relatie,

Vosbouw Vroomhoop BV hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar relaties en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Na het zo plotselinge overlijden op 8 augustus jl. van onze directeur Herdi Vos, willen wij u graag informeren over de voortzetting van
Vosbouw Vroomshoop BV.

Allereerst willen we iedereen hartelijk bedanken voor de overweldigende aandacht, zowel naar de familie toe, als naar het team van Vosbouw.
Het is voor ons een fijne en troostrijke gedachte dat Herdi in zijn leven voor velen zoveel heeft betekend.

Met ingang van 18 oktober 2019 is Cornelie de Ruiter, de partner van Herdi Vos aangesteld als bestuurder van Vosbouw Vroomshoop BV.
Zij zal samen met het team het bedrijf voort gaan zetten. Cornelie gaat ook zelf meedraaien in de organisatie.
Ondertussen zijn wij druk op zoek naar iemand die de werkzaamheden van Herdi kan overnemen. Wij hopen zo snel mogelijk iemand aan u voor te kunnen stellen.

Op deze manier hopen we dat het prachtige bedrijf, waar Herdi zich zo voor heeft ingezet en trots op was, te continueren en daarbij de samenwerking als vanouds voort te zetten. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.

Wij hopen op een zelfde prettige voortzetting met u als relatie en vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Team Vosbouw Vroomshoop BV