Specialisaties

Particulier

Woningbouw

Een eigen huis bouwen is vaak ‘once in a lifetime experience’. Het is de grootste investering in je leven. Dus heel logisch dat je alleen een samenwerking aangaat met een kundige en betrouwbare partner die – met jouw wensen als uitgangspunt – de uitdaging aangaat. Wij leggen deze weg samen met jullie af. Van inspiratie naar creatie en tenslotte naar realisatie. Naar de bouw van je eigen woning. Met één aanspreekpunt voor ontwerp, projectleiding, bouw en afbouw. Met korte lijnen, direct en persoonlijk contact en kwaliteit boven alles. We houden altijd het ultieme doel voor ogen, zodat je niet vergeet te genieten.

Bekijk onze referenties
Persoonlijk gesprek

Verbouw & Renovatie

Een aanbouw of verbouw vraagt om een goede voorbereiding. Iedereen die in dit stadium zoekt naar een aannemer, is op zoek naar zekerheid. De zekerheid van een kundige aannemer, een verantwoordelijke prijs, het correct nakomen van gemaakte afspraken en een vlot verloop van de verbouwing. Als Bouwgarant aannemer kunnen wij die zekerheid garanderen. In alles wat we doen staat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. We schakelen snel, doen wat we beloven en zijn trots op ons vak. Bouwers die denken en denkers die bouwen.

Bekijk onze referenties
Persoonlijk gesprek

Stappenplan (ver)bouw woning

Zakelijk

Winkels & Bedrijfshallen

Het bouwen in utiliteitsbouw is een vak apart: het zijn complexere bouwwerken en er zijn veel verschillende partijen bij betrokken. Een vak wat Vosbouw al ruim 35 jaar verstaat. Sinds 1986 bouwen we de mooiste projecten. Van bedrijfshallen tot winkelpanden, maar ook werkplaatsen, schuren en stallen. Ieder bouwwerk is daarbij uniek en vraagt om specifiek advies. We kunnen alle soorten utiliteitsbouw uitvoeren. We zijn flexibel: of het nu om een heel project gaat of slechts een onderdeel. Maak kennis met onze ervaring.

Bekijk onze referenties
Persoonlijk gesprek

Samenwerken?

(Ver)bouwen met het oog op de toekomst?

Huis blijft Thuis staat voor flexibel wooncomfort en biedt een zorgeloos (ver)bouwproces met persoonlijk advies en oog voor duurzaam en toekomstbestendig wonen.

meer info