Huis blijft thuis

een initiatief van Vosbouw Vroomshoop b.v.

Maak kennis met Huis blijft Thuis. (Ver)bouwen met oog op de toekomst. Onze focus ligt op het combineren van bouwtechnische kennis en maatschappelijke betrokkenheid. Daarbij kunt u denken aan de toenemende vergrijzing en onze afbrokkelende verzorgingsstaat. Huis blijft Thuis staat voor flexibel wooncomfort en biedt u een zorgeloos (ver)bouwproces met persoonlijk advies en oog voor duurzaam wonen.

Direct contact

Is uw woning klaar voor de toekomst?

Een groot deel van de woningen is onvoldoende geschikt om tot op hoge leeftijd te blijven wonen. Toch kunnen eenvoudige aanpassingen er toe bijdragen dat uw wooncomfort wordt vergroot en u zo lang mogelijk in uw eigen woning kunt blijven wonen?

‘Veel actieve vitale ouderen denken niet graag aan een toekomst met beperkingen. Ze willen hun eigen woning best aanpassen en verduurzamen, maar zien vaak op tegen de rompslomp.

Daarnaast zijn ze niet bekend met de mogelijkheden die er voor hun woning zijn. Daar helpt Huis blijft Thuis bij meedenken.’

Huis blijft Thuis biedt maatwerk.  U als bewoner staat centraal!

Wij zijn niet alleen bezig met het bouwkundige stuk, juist het sociale aspect vinden we belangrijk. Wij willen verbinden, verder gaan dan u verwacht en in oplossingen denken. Ook werken we bij voorkeur met lokale samenwerkingspartners. Daarnaast krijgt u één contactpersoon, die voor u klaar staat tijdens het gehele (ver)bouwproces.

‘Dit stel redt het nu en in de toekomst wel.’

Referentie: Tonnie en Ria

Tonnie en Ria zijn een typisch voorbeeld van de ‘nieuwe oudere’: actief, vitaal, ondernemend, bewust levend en toekomstgericht.

Zo gingen ze op zoek naar een woning die naast wooncomfort ook praktische mogelijkheden biedt, mocht dit in de toekomst nodig zijn.

De woning voldoet, na de verbouwing, aan wat tegenwoordig ‘flexibel bouwen’ genoemd wordt. Er is een slaapkamer beneden, die nu (nog) dienst doet als kantoorruimte. Aangrenzend is er een ruimte waarin, met wat kleine aanpassingen, een badkamer gerealiseerd kan worden. De woning is vrij van drempels en voorzien van vloerverwarming. Kortom, Tonnie en Ria kunnen tot op hoge leeftijd in hun woning blijven wonen, ook als er een toekomst komt met beperkingen. 

Uw woning en u zijn het waard om in te investeren!

Ieder mens heeft andere woonwensen en woonbehoeften. Samen (ver)bouwen op een duurzame en flexibele wijze. U krijgt er een moderne woning voor terug die flexibel aanpasbaar is en voorzien van alle wooncomfort. U kunt tot op hoge leeftijd blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Is dat doel bereikt, dan worden wij van Huis blijft Thuis blije professionals!

Huis blijft Thuis streeft naar duurzaam, flexibel wooncomfort!

Bij Huis blijft Thuis hebben we een nuchtere benadering en een TWENTSE mentaliteit, waarmee we u een thuisgevoel geven en een sfeer van vertrouwen creëren. Wonen zoals u het wilt, daar draait het bij ons om!

Is uw interesse gewekt? We helpen u graag verder en denken met u mee uw (ver)bouw wensen te realiseren..

bel, app of mail ons gerust